Ik heb mij in een veelheid van (psycho-) therapeutische scholen en stromingen verdiept. Van het psychoanalytische / psychodynamische begrippenkader, via transactionele analyse en cognitieve gedragstherapie, tot lichaamsgerichte en systemische benaderingen.

Hieruit is in de loop van inmiddels ruim 20 jaar tijd mijn persoonlijke werkmethode en stijl ontstaan, die ik binnen mijn eigen praktijksetting kan toepassen.
  • Individuele behandelingen vormen vooralsnog de hoofdmoot van mijn praktijk
  • Naast individuele behandelingen, bied ik ook de mogelijkheid tot relatietherapie. Omdat ik enorm geboeid word door het onzichtbare element van intieme menselijke relaties, het bindmiddel, ook wel bekend als liefde, ben ik mij verder gaan bekwamen in deze richting.
  • Vanwege mijn deels Indische roots heb ik mij ook verdiept in dat deel van mijn identiteit. Er zijn naar mijn idee duidelijke kenmerken ten aanzien van de grootste en tevens minst opvallende minderheid in ons land, de ‘Indo’s’. Voor zover dat onderdeel is van de problematiek waarmee iemand bij mij binnenkomt, kan ik daar vanuit dat extra stukje expertise op antwoorden. Zelf behorend tot de INOG’s (Indische Na Oorlogse Generatie) ken ik bijvoorbeeld 2e generatie (oorlogsslachtoffer-) problematiek als eigen thematiek die ik te verwerken (= integreren in mijn persoon) heb gehad.

ktj logo footer

Contact

.

www.komtotjezelf.com

poststraat 36
6461 AX Kerkrade
Tel: 045 - 5460619
kvk: 53954653